Учебници по Български език и литература

Учебници по Български език и литература
Филтри
Подреди по:
Покажи по:
Български език и литература за 11. и 12. клас: Помагало за профилирана подготовка - Модул 2. Езикови употреби и Модул 4. Критическо четене. Учебна програма 2023/2024 (БГ Учебник) -1 Български език и литература за 11. и 12. клас: Помагало за профилирана подготовка - Модул 2. Езикови употреби и Модул 4. Критическо четене. Учебна програма 2023/2024 (БГ Учебник)
  • Автор: Илияна Горанова
19,00 лв.
Български език и литература за 11. и 12. клас: Помагало за профилирана подготовка - Модул 1. Езикът и обществото и Модул 3. Диалогични прочити. Учебна програма 2023/2024 (БГ Учебник) -1 Български език и литература за 11. и 12. клас: Помагало за профилирана подготовка - Модул 1. Езикът и обществото и Модул 3. Диалогични прочити. Учебна програма 2023/2024 (БГ Учебник)
  • Автор: Илияна Горанова
16,50 лв.
Филтри
Подреди по:
Покажи по:

Часовете по български език и литература са сред най-важните в училищната програма. Уроците следват определени правила, но и са достатъчно раздвижени, за да бъдат интересни за учениците.

Учебниците по български език показват богатството му и учат децата как граматически правилно да си служат с него. Учебниците по литература представят произведенията на заложените в програмата на МОН автори и дават интересна гледна точка върху тях.

Учебните материали по български език и литература помагат на децата по пътя към по-доброто и качествено образование. В онлайн магазин Ozone.bg предлагаме учебни материали на водещите издателства у нас на разумни цени.

Какви учебници по български език и литература ще намерите в книжарница Ozone.bg?

При нас ще откриете всички издания от 1 до 12 клас, които се изискват от МОН. Имаме в наличност всичко, което е необходимо на учениците за обучението по тези предмети.

За задължителна подготовка

Задължителната подготовка по български език и литература е в основата на качественото образование, затова се стремим да осигурим помагалата, които са нужни както на най-малките, така и на учениците във всички останали класове.

За профилирана подготовка

За тези, които имат по-сериозен интерес към езика и литературата, искат да кандидатстват с тях и вземат допълнителни частни уроци, разполагаме и с нужните материали за профилирана подготовка.

Защо да се доверите на онлайн книжарница Ozone.bg?

Дългото обикаляне по книжарниците за търсене на учебници по български език и литература и останалите предмети може да бъде изтощително и да ви загуби много време. А това изобщо не е необходимо, защото всичко, което е нужно на учениците, е само на един клик и няколко минути разстояние. Затова, спестете си обиколките и поръчайте от Ozone.bg.

Ние ще ви осигурим учебници и помагала и ще ги доставим по най-бързия начин.

С нас спестявате време и пари, защото цените, на които продаваме, са разумни. Освен това, правим и допълнителни промоции, благодарение на които можете да спестите още средства.

Виж повече